Στη σελίδα αυτήν μπορείτε να εγγραφείτε στην ΕΝΙΑΔ. Επιλέξτε το πακέτο που επιθυμείτε και ολοκληρώστε τη διαδικασία συνδρομής.

***Αν έχετε πληρώσει την συνδρομή σας στα γραφεία της ένωσης η σε εκπρόσωπο μας θα σας αποσταλεί mail με username kai password για την πρόσβασή σας στις υπηρεσίες των μελών της Ένωσης στην ιστοσελίδα μας.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
30€ /έτος
Ετήσια συνδρομή της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου. Η συνδρομή έχει διάρκεια ενός έτους από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Αναλόγως τρόπου πληρωμής μπορείτε να επιλέξετε και αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας.
ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2 ΕΤΩΝ
25€ /έτος
Συνδρομή διάρκειας 2 ετών στην Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου. Η συνδρομή έχει διάρκεια δύο έτη από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Αναλόγως τρόπου πληρωμής μπορείτε να επιλέξετε και αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας.
ΣΥΝΔΡΟΜΗ 3 ΕΤΩΝ
20€ /έτος
Συνδρομή διάρκειας 3 ετών στην Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου. Έκπτωση 50% σε σχέση με την ετήσια συνδρομή! Η συνδρομή έχει διάρκεια τρία έτη από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Αναλόγως τρόπου πληρωμής μπορείτε να επιλέξετε και αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας.
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram