Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα Ροδίνι του Δήμου Ρόδου στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στην εκδήλωση έγινε μια ιστορική αναδρομή και αναφορά στην ενιαία ηθική γλώσσα των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στη συνέχεια οι ομιλητές εστίασαν στο Ανθρώπινο Δικαίωμα της Ιδιοκτησίας.

Με μία 12 λεπτη παρέμβαση του στην εκδήλωση, το δικό του στίγμα άφησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατ΄΄ιας και ΠΑΣΟΚ, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στο Δωδεκανησιακό Καθεστώς.

Το σύνολο των ομιλητών έθεσε θέματα που αφορούν τους πολίτες και έλυσαν απορίες τους, που συζητήθηκαν διεξοδικά.
Ο κύριος Μιχάλης Παπαγεωργίου έκανε εκτενή αναφορά στα επικείμενα νομοθετήματα που θα λύσουν χρόνια προβλήματα στα Νησιά μας και που η Ένωση έφερε στην επιφάνια την χρονιά που πέρασε.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κύριος Στράτος Παραδίας και το ΔΣ της ΠΟΜΙΔΑ ανέλυσαν διεξοδικά καίρια ζητήματα όπως αυτά των ενοικίων των γονικών παροχών και το μείζον ζήτημα της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων.

Με την παρουσία του τίμησαν την Ένωση μας ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του οικονομικού Επιμελητηρίου κύριοι Γιάννης Πάππου και Γιώργος Αντώνογλου όπως και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κύριος Γιαννηκουρής Αντώνης. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αίσθηση προκάλεσε η ξαφνική παρουσία του πρώην Υπουργού Αριστοτέλη Παυλίδη ο οποίος έλαβε τον λόγο και κατέθεσε ιστορικά στοιχεία που ορίσαν τον σημαντικό ρόλο του Δικαιώματος της Ιδιοκτησίας στο πέρασμα του χρόνου.
Γ.ΠΑΠΠΟΥ Α.ΓΙΑΝΝΗΚΟΥΡΗΣ Α.ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Στην εκδήλωση δεν ήταν δυνατόν να παραστούν οι Βουλευτές της κυβέρνησης του νησιού μας, λόγο της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που λάμβανε χώρα την ίδια ώρα τους οποίους και ευχαριστούμε για τις επιστολές και τα Βίντεο που μας έστειλαν.

Ευχή όλων όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είναι να συνεχιστεί το έργο της Ένωσης με τον ίδιο ζήλο και να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με την σοβαρότητα και την θεματολογία της δικής μας.

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε την χθεσινή εκδήλωση και να ακούσετε το σύνολο των ζητημάτων που ετέθησαν απο τους ομιλητές. Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρευρέθηκαν 103 προσκεκλημένη δια ζώσης και 1359 μέσω διαδικτύου.
Πατήστε εδώ Για να δείτε την εκδήλωση.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές Γιορτές με υγεία ευτυχία και χαρά.
Η Ιδιοκτησία είναι Ανθρώπινο Δικαίωμα.
